Eerstkomende kerkdiensten

De diensten zijn via televisie of internet te bekijken/beluisteren. En wel via de volgende manieren:
  • Live op de televisie om 9.30 uur via A1 Regio TV. De kanalen zijn: Telford 1340; Ziggo 36 cq 333, KPN 1340, T-Mobile 728 en Xs4All 1340.
  • Op internet kunt u de uitzending op elk tijdstip vanaf 22 maart 9.30 uur bekijken of beluisteren via www.kerkomroep.nl. Vul dan ‘Kruiskerk Nijkerk’ in bij ‘vind u kerk’, klik op de lichtblauwe balk met ‘Kruiskerk Nijkerk’ en er komt in uw scherm de uitzending van deze zondag te staan (met alle eerdere uitzendingen eronder). Klik dan naar keuze op ‘luisteren’ of ‘kijken’ achter de dienst van deze zondag. NB. De uitzending begint 10 à 15 minuten voor aanvang van de dienst.
  • Kerkomroep.nl is ook te vinden op deze site: Klik op "Eredienst" en vervolgens opnderaan op "Kerkomroep". Klik daar bovenaan de pagina op de link naar kerkomroep.nl en u komt op het deel "Kruiskerk".  (NB. kerkomroep heeft op dit moment wat problremen. Mochten die zich voordoen, maak dan gebruik van onderstaande links)
  • Directe link naar A1: https://kerktv.a1mediagroep.nl/player/kruiskerk/
    te gebruiken tijdens de dienst:
  • Tweede link naar A1: https://stream.a1mediagroep.nl/player/tv/
  • A1 link naar de kruiskerk: https://stream.a1mediagroep.nl/player/kruiskerk/

Eredienst op zondag 18 april 2021

Aanvang:                             9.30 uur
Voorganger:                      Ds. J.Visser Nijkerkerveen
Ouderling van dienst: Margriet van der Ploeg
Organist:                            Geurt Albert Buitenhuis
Zang:                                    Kruiskerkkoortje
Koster:                                l
Kindernevendienst:     Groep 1 t/m 8

Zondagmorgen 18 april: de uitslag van de Legowedstrijd!!
Een paar weken geleden liet ik een kerk van Lego zien. Welke kerk had ik gebouwd? Veel kinderen wisten het goede antwoord. Ook vroeg ik je om zelf een kerk van Lego te bouwen. Er kwamen zo’n 50 foto’s binnen! Dankjewel daarvoor!
Zondagmorgen laten we ze allemaal zien na afloop van de dienst. En Jesse vertelt in een vlog wie de winnaars zijn! Kijk dus zondagmorgen naar de foto’s van de Legokerken, en hoor wie de winnaars zijn. Na afloop van de morgendienst!

Ds. Egbert Egberts

Collectedoelen:
1e collecte – Diaconaat
2e collecte – Kerk
3e collecte – Onderhoud en verduurzaming gebouwen.

Aanvang:                              18.30 uur - Jeugddienst
Voorganger:                       Egbert Egberts
Zang:                                      Band: Deo volente

a1 logoRadioprogramma ‘Zin op Zondag’ bij omroep A1 op zondag: geestelijke muziek en een overdenking
'Zin op Zondag' - onder die titel verzorgen predikanten uit Nijkerk, Barneveld en omgeving op zondagen een radioprogramma bij A1Mediagroep. Een moment van bezinning en verdieping, met muzikale omlijsting: dat staat ons daarbij voor ogen. Voorgangers uit diverse kerken presenteren dit programma.

U kunt vanaf nu afstemmen op Omroep A1 om 'Zin op Zondag' te volgen.
De uitzending van ‘Zin op Zondag’ begint om 11.00u. Om 12.00u wordt de uitzending van de daaraan voorafgaande week herhaald.
Ontvangst Radio A1:
93.5 MHz. Barneveld en de Vallei gemeenten
106.8 Mhz. Nijkerk en aangrenzende gemeenten
KPN, XS4all & Telfort kanaal 1040
Ziggo Digitaal kanaal 915
CI+ module 333 / 362
T-Mobile Kanaal 2010

ds. Albert Postma (de Levensbron Nijkerk)
ds. Pim Verhoef (de Fontein Nijkerk)
ds. Egbert Egberts (Kruiskerk Nijkerk)