Eerstkomende kerkdiensten

Tot 1 juni zijn er geen kerkdiensten in onze kerk.

De speciaal samengestelde Corona-diensten zonder publiek zijn alleen via televisie of internet te bekijken/beluisteren. En wel via de volgende manieren:
  • Live op de televisie om 9.30 uur via A1 Regio TV. De kanalen zijn: Telford 1340; Ziggo 36, KPN 1340, T-Mobile 728 en Xs4All 1340.
  • Op internet kunt u de uitzending op elk tijdstip vanaf 22 maart 9.30 uur bekijken of beluisteren via www.kerkomroep.nl. Vul dan ‘Kruiskerk Nijkerk’ in bij ‘vind u kerk’, klik op de lichtblauwe balk met ‘Kruiskerk Nijkerk’ en er komt in uw scherm de uitzending van 22 maart te staan (met alle eerdere uitzendingen eronder). Klik dan naar keuze op ‘luisteren’ of ‘kijken’ achter de dienst van 22 maart.
  • Kerkomroep.nl is ook te vinden op deze site: Klik op "Eredienst" en vervolgens opnderaan op "Kerkomroep". Klik daar bovenaan de pagina op de link naar kerkomroep.nl en u komt op het deel "Kruiskerk".

Daarnaast kan men ook kijken naar een korte dienst uitgezonden door de EO op NPO2. De tv-kerkdienst bestaat uit een bijbellezing, gebed, enkele liederen en een overdenking.

Eredienst op zondag 24 mei 2020

Aanvang:                  9.30 uur
Voorganger:              Ds. Egbert Egberts
Ouderling van dienst: Henk Jan Kraaij
Organist:                  Theo te Brake

Hoe ervaart u onze Erediensten?

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over onze Erediensten via A1 Mediagroep, kerktelefoon of kerkomroep.nl. Wilt u iets kwijt over de beeld-/geluidskwaliteit, zang/muziek/de preek of uw beleving hoe we samen digitaal Kerkzijn? Stuur dan uw reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit geeft ons inzicht hoe u het samen kerkzijn in deze  tijden van corona ervaart en wat meer onze aandacht vraagt. Bedankt alvast.

Namens de Evangelisatiecommissie, Lammertina Klein Obbink