Eerstkomende kerkdiensten

De diensten zijn via televisie of internet te bekijken/beluisteren. En wel via de volgende manieren:
  • Live op de televisie om 9.30 uur via A1 Regio TV. De kanalen zijn: Telford 1340; Ziggo 36 cq 333, KPN 1340, T-Mobile 728 en Xs4All 1340.
  • Op internet kunt u de uitzending op elk tijdstip vanaf 22 maart 9.30 uur bekijken of beluisteren via www.kerkomroep.nl. Vul dan ‘Kruiskerk Nijkerk’ in bij ‘vind u kerk’, klik op de lichtblauwe balk met ‘Kruiskerk Nijkerk’ en er komt in uw scherm de uitzending van deze zondag te staan (met alle eerdere uitzendingen eronder). Klik dan naar keuze op ‘luisteren’ of ‘kijken’ achter de dienst van deze zondag. NB. De uitzending begint 10 à 15 minuten voor aanvang van de dienst.
  • Kerkomroep.nl is ook te vinden op deze site: Klik op "Eredienst" en vervolgens opnderaan op "Kerkomroep". Klik daar bovenaan de pagina op de link naar kerkomroep.nl en u komt op het deel "Kruiskerk".
  • Directe link naar A1: https://kerktv.a1mediagroep.nl/player/kruiskerk/
Gezien de ernst van de situatie in Nederland heeft de kerkenraad besloten over te gaan tot online diensten, dus zonder kerkgangers. Ook wordt er tenminste tot 9 februari niet meer gezongen in de kerk

Eredienst op zondag 17 januari 2021

Aanvang:                            9.30 uur
Voorganger:                     ds. Kees van Dam
Ouderling van dienst: Margriet van der Ploeg
Organist:                            Henk Hortensius
Koster:                                Nico van de Bunt

Collectedoelen:
1e collecte – Diaconie
2e collecte – Kerk
3e collecte – Onderhoud gebouwen

Bij de dienst van 17 januari
De wijzen uit het Oosten zijn weer vertrokken. Hoe nu verder? Straalt het Kerstlicht nog verder in het donker? Het kind uit de kribbe is opgegroeid. De kerk van Christus is haar weg gegaan. Maar wat vinden wij daar nu eigenlijk van, wij wijzen uit het Westen? Dit soort vragen komen aan de orde in de dienst van 17 januari. We lezen uit Johannes 6 vanaf vers 41 en Openbaringen 6:1-8.
Ds. Kees van Dam