COÖRDINATOREN KRUISKERK

Iets te organiseren? Overleg eerst even of het in de agenda past!!
In onze kerkelijke gemeente worden heel veel mooie activiteiten georganiseerd en vergaderingen belegd voor commissies, wijkraden en andere groepen. Ook verenigingen en stichtingen maken steeds vaker gebruik van ons mooie kerkgebouw. Wij, de coördinatoren van de Kruiskerk, beheren de agenda. Dus graag voordat u iets organiseert even overleggen of u bij ons terecht kunt. Dan voorkomen we teleurstellingen. De Kruiskerk is een multifunctioneel gebouw en steeds vaker worden begrafenissen, verjaardagsfeestjes, jubilea en concerten bij ons gehouden. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Onze werkdagen: maandag, woensdag, donderdag en de vrijdagochtend. Wij zijn bereikbaar via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-11470333.
Jolanda-Guliker-van Dijk en Hanita Tijsseling-van de Pol