Kosters

Waar is een kerk zonder de koster ...... we stellen ze even aan u voor:

Aad Batist

Koster

dhr. Aad Batist, Mesdaghof 9, tel. 033-2451679 en 06 11 470333

Janny Batist

Hulpkoster

mw. Janny Batist-Haveman, tel. 2457087

Hulpkoster

Mw. Eefje de Mots, tel 2459912

Koster - Vrijwilligers

Naast de koster en de hulpkosters zijn nog diverse koster - vrijwilligers werkzaam

Kosters
Iets te organiseren? Eerst even de koster bellen!!!

De koster is een belangrijke spil in onze kerkelijke werkzaamheden. In onze kerkelijke gemeente worden heel veel activiteiten georganiseerd en vergaderingen belegd door allerlei commissies en kerkraden. Het is voor elke commissie van belang om voor elke activiteit, vergadering of anders eerst de locatie vast te leggen bij de kosters, voordat je verder gaat met het invullen van allerlei activiteiten. Soms kan een koster niet altijd tegemoet komen aan de wensen van betrokkenen. Daarom is het overleg van te voren heel belangrijk, dit voorkomt teleurstellingen. Onze kosters zijn in vaste dienst van onze kerk en vervullen niet alleen een rol als beheerders, maar ook als gastheer.

↑ Top