Gebruiksplan Kruiskerk.

In het kader van de bestrijding van het Coronavirus dient elke kerk te beschikken over een Gebruiksplan. Doel van het gebruiksplan is:

• bijdragen aan het terugdringen van de verspreiding van het coronavirus tot er een vaccin is, zodat de zorg het aankan. Als kerk willen we daarin onze verantwoordelijkheid nemen;
  • bijdragen aan het beschermen van de meest kwetsbaren. We zien het maken van goed doordachte keuzes als een vorm van naastenliefde;
  • volop kerk zijn vanuit ons (kerk)gebouw en vanuit onze huizen. We willen verbinding blijven zoeken met God, zijn Woord en met elkaar om toegerust in de wereld te staan.

Onderstaand kunt u het Gebruiksplan Kruiskerk vinden. Het plan is gebaseerd op de 1,5 meter regel en op de mogelijkheid voor gemeentezang in de kerk. Doordat maatregelen verscherpt en versoepeld kunnen worden is eraan toegevoegd het document met Wijzigingen, waarin de op dit moment geldende afwijkingen op het Gebruiksplan vermeld staan.

Wijzigingen op het Gebruiksplan d.d. 15 oktober.

Gebruiksplan Kruiskerk