Alpha cursus

De Alpha-cursus is een introductiecursus in het christelijk geloof die wereldwijd al door ruim 25 miljoen mensen in 169 landen is gevolgd. Als je wilt ontmoeten, vragen en ontdekken, dan kun je dat doen op de Alpha-cursus. In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken we samen wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint om 19.00 uur met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd staat elke keer een ander onderwerp centraal. Eerst luister je naar een inleiding over dat onderwerp, daarna is er gelegenheid tot doorpraten in kleine gespreksgroepen. Er is ruimte voor al je vragen. De cursus is gratis en vrijblijvend.
Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Ook als je zelf niet tot de doelgroep behoort, wellicht ken je iemand die je zou kunnen uitnodigen voor de Alpha-startavond. Voor info of aanmelden kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen kun je terecht bij onze evangelisatiecommissie of bij ds. Egbert Egberts (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Voor meer info over startavond, etc. zie de website van de Alphacursus.