Gebedsgroep

Marry Kerssies 't Hazeveld 97 7850254
Anneke van der Zwan Frans Halshof 1 2459451

De gebedsgroep bestaat op dit moment uit 7 mensen.
Elke tweede donderdag van de maand komen we bij elkaar van 19.15u-20.15u.
Er zijn meestal 5 à 6 mensen aanwezig. De kring is ook toegankelijk voor wie er minder frequent aan kan deelnemen.

De opzet is dat we bidden voor het kerkenwerk in onze gemeente en de in het kerkblad genoemde mensen vanwege ziekte, nood of juist vreugde. Daarbij kunnen ook andere (wereld) noden en vreugden aan de orde komen.

Daarnaast hebben wij gebedspunten op papier staan betreffende de diverse kanten van ons kerkelijk leven, waarvan elke week een deel aan de orde komt.

In de hal van de Kruiskerk hangt een bus voor gebedsintenties. Op deze manier kan een ieder speciale gebedspunten aandragen voor het gebedsuur.

We beginnen met een moment van bezinning, een openingsgebed en een lied, we sluiten ook af met een lied.
We bidden samen in de vorm van een kringgebed met afspraken waarvoor gebeden wordt en wie wel en niet zal bidden.
We besluiten met het verzenden van 1 of 2 kaarten ter bemoediging aan één/enkelen van de in het kerkblad genoemde mensen.
We zijn er van overtuigd dat het naast de inzet van veel mensen in diverse kerkelijke groepen, commissies en verenigingen ook goed is dat men gedragen wordt door het gebed van anderen, ook uit de gemeente. Het gebed voor " de noden der heiligen" hoort daar ook bij. Wil je meer weten of ervaren hoe we biddend samen zijn, kom gewoon een keer langs. Het aantal "bidders" mag best versterkt worden.

↑ Top