Welkom

U bent altijd welkom in onze kerken. Mocht u vragen hebben: In de ochtenddienst vindt u bij binnenkomst in de hal een gastvrouw of gastheer om mensen welkom te heten, om zo nodig vragen te beantwoorden over de gang van zaken in de kerkdienst, om mensen wegwijs te maken. Er zijn folders beschikbaar die het één en ander over onze kerk vertellen. Gasten worden uitgenodigd om het gastenboek te tekenen en een groet of bemoedigend woord te schrijven.

Wij houden ook kerkdiensten voor mensen die niet gewend zijn om in de kerk te komen. In november is er een sporthaldienst en ook de kerstdiensten zijn gericht op mensen die minder vaak in de kerk komen. Zie hiervoor verder bij Open Kerk.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze kerkdiensten. Op dit deel van de site leggen we uit wat de diverse diensten inhouden. Daarnaast wordt ook aangegeven welke ondersteuning er is (bijvoorbeeld kinderoppas).

↑ Top