Kinderoppas

Wil je als ouder(s) graag naar de kerk gaan dan kun je van de kinderoppas gebruikmaken. Iedere zondagmorgen is er tijdens de dienst oppas voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. In de nieuwe Kruiskerk is er een nieuwe oppasruimte ingericht, die eventueel opgesplitst kan worden in een baby- en peutergedeelte. Zo is er voldoende rust voor de baby’s en is er voldoende bewegingsruimte voor de peuters.
Voor de oppas zijn altijd vijf gemeenteleden beschikbaar, waarvan er tenminste drie volwassen zijn. Tijdens de collecte kunt u uw kind ophalen zodat het aan het eind van de dienst de zegen kan ontvangen. Het zou fijn zijn om iets te drinken en te eten mee te geven. Graag de bekers, bakjes en tassen voorzien van de naam van uw kind.
Maak je gebruik van de oppas en pas je zelf nog niet op (dit is ongeveer één keer in de twee maanden) dan kun je je daarvoor opgeven.
Verdere contactinformatie: Zie het ledendeel van de site.