Beeld, geluid en licht binnen de Kerk

Tijdens de diensten wordt er gebruik gemaakt van TV schermen waarop de liturgie en beeld wordt weergegeven. Een vaste groep mensen bereidt de presentatie voor en bedient de apparatuur tijdens de dienst. Deze groep verzorgt ook het beeld dat via internet beschikbaar is voor de kijker thuis.

Er kunnen ook kerk gerelateerde oproepen of aankondigingen worden gepresenteerd. Verzoeken hiertoe kunt u indienen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Zie hiervoor onderaan navolgende pagina: Activiteiten --> Communicatie.

Wilt u meer weten over het gebruik van beeld, geluid en licht tijdens diensten, concerten, etc., of heeft u suggesties, neem dan contact op met de coördinator Teunis Verhoef, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u meer weten over het gebruik van beeld, geluid en licht tijdens de kerkdiensten of heeft u suggesties neem dan contact op met de coördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorbeeld dia aankondiging
Voorbeeld dia helemaal tekst
Voorbeeld dia geschikt en ongeschikte afbeelding