ISON: Interkerkelijke Stichting Omroep Nijkerk

De I.S.O.N. heeft als doel het evangelie via radio-uitzendingen uit te dragen.

Vijf kerkgenootschappen hebben zich hierbij aangesloten. Dat zijn:
1. Gereformeerde Kerk
2. Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt
3. Evangelische Gemeente “de Ark”
4. Hervormde Wijkgemeente van bijzondere aard “De Fontein”
5. Hervormde Gemeente Nijkerk

Elk deelnemend kerkgenootschap heeft iedere vijfde week zendtijd van 09.00 uur tot 11.00 uur. Binnen deze zendtijd wordt er een kinderprogramma en een kerkdienst uitgezonden. De kerkdienst begint om 09.30 uur. Er is ook ruimte voor thematische onderwerpen. Wanneer welke kerk uitzendt kunt u lezen in het Kompas en vaak ook in de plaatselijke krant. Inhoud van het programma valt onder verantwoordelijkheid van de betreffende kerk.

Aansluitend aan de radiouitzending van de betreffende kerken kan u ook nog luisteren naar “Lichtpunt” met van 11.00 uur tot 12.00 uur een Gospelprogramma, van 12.00 uur tot 12.30 uur een themaprogramma met daarin een interview en van 12.30 uur tot 13.00 uur een Geestelijk verzoekplatenprogramma.

De uitzendingen zijn te ontvangen via “Nfm”: De lokale omroep van Nijkerk en omgeving (kabel 93.1 en ether 106.8). Via een digitaal kanaal op de decoders van de diverse providers en wereldwijd op internet via: http://www.omroepn.nl.
Op maandagmiddag van 16.00 uur tot 20.00 uur wordt de uitzending herhaald.

Programmacoördinator Gereformeerde Kerk: T.J. de Leeuw. Tel: 033-2461638

↑ Top