Eerstkomende kerkdiensten

Groep 3-4 Ingrid van Loo en Lotte van Loo
Groep 5-6 Liesbeth van Dasselaar en Marjanne Pranger
Groep 7-8 Ellen Aanen
Oppas Jonneke Koenderink, Robin Mostert, Annemiek van de Beek, Lisa Vermeijs, Twirre Koelewijn

Kruiskerk - 18.30 uur
Ds. Egbert Egberts
Organist Theo te Brake

De Pol - 18.00 uur
Ds. Dick de Lange

De eerste collecte is bestemd voor de diaconie
De tweede collecte is bestemd voor de kerk
De collecte aan de uitgang is bestemd voor onderhoud van de gebouwen
27 mei  - Collecte eigen diaconie - Onder andere voor: Stichting HIP Nijkerk.
Stichting HIP Nijkerk is het aanspreekpunt van het Nijkerks Diaconaal Beraad (NDB) voor het verlenen van kleinschalige klussen en wordt via het NDB door ons gesteund. Hand en Voet is ons verlengstuk van de Stichting HIP en werkt er ook nauw mee.
Stichting HIP kan overigens nog hulpaanbieders gebruiken. U kunt zich via de diaconie aanmelden.
Bij de kerkdiensten

Jongerennevendienst voor klas 1 t/m 3.
Thema: Bijbellezen volgens SOLVAT n.a.v. Mattheüs 14:23,   Markus 1:35, Lukas 6:12 en Psalm 62:6-9

Kindernevendiensten: voor de groepen 1- 8
Verhaal: Job verliest alles n.a.v. Job 1

Kerkradio.
kerkradio Deze dienst wordt uitgezonden in beeld en geluid.

Zondagmorgen mag ik opnieuw voorgaan in de morgendienst. Omdat er geen dopelingen zijn aangemeld, wordt het min of meer een gewone dienst. Het is zondag Trinitatis, de zondag na Pinksteren. Dat wil zeggen dat we stil zullen staan bij de verschillende manieren waarop God zich laat kennen. In een lied van Huub Oosterhuis klinkt het heel mooi: God toont in Jezus zijn menslievendheid. Zo wordt de wereld nieuwe aarde en alle vlees aanschouwt het heil.
J.W.O.

Zondagavond Trinitatis
De zondag na Pinksteren is traditioneel de zondag van de Drie-eenheid. Graag sta ik daar met u bij stil in deze dienst.
Ds. Egbert Egberts

↑ Top