Eerstkomende kerkdiensten

Ds. Jan Willem Overvliet www.komdienst
Ouderling van dienst Richard Vedder
Tweede ouderling Anneke van den Pol
Diakenen Fred Jansen, Rianne Koelewijn, Henk-Jan van Meerveld, Madelon van de Veen
Organist Geurt Albert Buitenhuis
Lector nvt
Gastvrouw/heer Agnita Loch, Marian Lozeman, Bonnie Mons
Koster Hennie Engel
Jongerennevendienst nvt
groep 1-2 Henriëtte Lubbersen, Hetty Wulfsen en Willemijn van Keulen
groep 3-4 Julia Vos en Leonie van Keulen
groep 5-6  Susan Bokkers met Cathelijne van Meerveld
groep 7-8  Mark Doornhof
Oppas  Petra Kamphorst, Cynthia Molenaar, Annelies Kroon

Kruiskerk - 18.30 uur
Ds. Klaas van der Sloot
Organist  Henk Hortensius

De eerste collecte is bestemd voor de zending (Kerk in Actie).
De tweede collecte is bestemd voor de kerk.
De collecte aan de uitgang is bestemd voor onderhoud van de gebouwen.
Collecte 16 februari 2020 – Werelddiaconaat
Kameroen - Samen werken aan een stabiele toekomst
De noordelijke provincies van Kameroen liggen in de Sahel-zone: een regio met een grillig klimaat. Door lange periodes van extreme droogte rukt de woestijn op. Daarnaast telt de regio veel vluchtelingen, door onrust in de omliggende landen.
Samen met lokale kerken en de inwoners van dit gebied werkt Kerk in Actie aan een stabiele toekomst. We ondersteunen boeren om via duurzame landbouw voldoende voedsel te verbouwen. Ook krijgen boeren training over veeteelt en waterbeheer. Tot slot bieden we noodhulp aan vluchtelingen in de regio. Steun de bevolking in dit extreem kwetsbare gebied met uw collecte.
Meer informatie: https://www.kerkinactie.nl/projecten/duurzame-landbouw-in-noord-kameroen

Bij de kerkdiensten

Kindernevendiensten: voor de groepen 1- 8.
Verhaal: Ezra vraagt trouw aan Gods geboden, n.a.v. Ezra 7-10.

Beeld en Geluid
Deze dienst wordt uitgezonden in beeld en geluid. Meer info in het jaarboekje pagina 30.

Zondagochtend 16 februari WWW.KOM dienst
Thema van de dienst is: Maar ....ik heb hoop!
Al eerder vertelden we van CHAPTER4, de vocale mannengroep die medewerking aan deze dienst zal gaan verlenen.
Wij zien er naar uit! We hopen u ook?
De voorbereidingsgroep

Zondagavond 16 februari; Thema: ‘Hebben en zijn…’
‘Être et avoir’ (‘zijn en hebben’) heet een beroemde en indrukwekkende Franse film/documentaire over een onderwijzer op het platteland in Frankrijk. Deze onderwijzer gaat op een bijzondere en aandachtvolle wijze om met zijn leerlingen op een schooltje met één klas. In zijn omgang met de kinderen laat hij zien, dat het in het leven niet gaat om hebben maar om zijn. Ook in de Bijbel is ‘hebben en zijn’ een heel belangrijk thema. Reden genoeg om met elkaar over dit boeiende thema na te denken en ook daarvan te zingen.
KvdS

Zaterdag  22 februari 2020

Kruiskerk- 15.00 uur
Ds. Jan Willem Overvliet  Huwelijksbevestiging van het bruidspaar:
Nicolaas Marco van de Bunt en Daniëlle van Dasselaar