Wijken

Het pastoraat is wijksgewijs georganiseerd. We kennen drie wijken: A, B en C. Hieronder ziet u de globale indeling van de wijken.
NB. Het gebied Doornsteeg is nog niet definitief toegewezen aan een wijk. De eerste huizen worden in de tweede helft van 2017 overgedrawgen aan de bewoners. Het gehele project neem t nog 5 tot 10 jaar in beslag. Voor onderbrenging in een wijk: Zie het ledendeel.

Aanspreekpunten in de diverse wijken zijn de predikanten en de wijkteamcoördinatoren. Dit zijn:

Wijk A
Ds. K.J. van der Sloot