Download als een iCal bestand
Adventsviering voor ouderen
Woensdag, 13. December 2017, 14:00 - 18:00
Adventsviering voor ouderen.
Deze wordt gehouden op woensdagmiddag 13 december in de Kruiskerk.
De heer Chiel Egberts uit Apeldoorn is deze middag onze gast. Hij is veel op reis geweest en heeft vooral in Hongarije en Roemenië diverse kerken bezocht. Hij wil ons meenemen op deze reizen door ons mooie beelden te laten zien via de beamer en er over te vertellen. Zijn grote hobby is het verzamelen van iconen, wat natuurlijk helemaal van toepassing is op de adventstijd. Verschillende van deze iconen zal hij ons laten zien.
Alice van Veen zal samen met ons, de middag begeleiden. We zingen kerstliederen en lezen over de geboorte van Jezus.
Na de viering is er een broodmaaltijd als afsluiting. Deze is in de mooie ruime en gezellige hal van de kerk. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom en om 14.30 uur begint het programma. We beëindigen de middag om 18.00 uur.
Mocht u zich nog niet hebben opgegeven voor de broodmaaltijd, bel dan even met Hanneke Pott, tel. 2454117.  Ook kunt u haar bellen voor vervoer.
Wij nodigen u van harte uit om deze middag samen te vieren.
Namens het oudencomité,
Truus van Leuveren