Download als een iCal bestand
Adventsconcert Kruiskerk
Donderdag, 14. December 2017, 20:00 - 22:00
Adventsconcert Kruiskerk
Op donderdag 14 december geeft het Christelijk Streekmannenkoor Noord-West Veluwe, Nijkerk zijn Adventsconcert in de “Kruiskerk” te Nijkerk. De avond begint om 20.00 uur. Aan dit concert werken mee: Judith Sportel, sopraan; Arjan en Edith Post, trompet; Anke Bottema, harp; Carina Bossenbroek, panfluit; Chloé Elsenaar viool; Mark Brandwijk, vleugel; Marco den Toom, orgel; Peter Estié, Kees Teeuwissen en Geert Westerhof koorsolisten en het Ensemble Noord-West Veluwe.
Kaarten voor dit unieke concert zijn voor slechts € 14,00 in Nijkerk verkrijgbaar bij: Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6 en Drogisterij & Parfumerie Nijkerk, winkelcentrum Paasbos; in Nijkerkerveen bij: J. de Groot, Van Rootselaarstraat 16, bij de leden van het koor en via de website: www.streekmannenkoor.nl
Johan Wieringa,
PR-zaken Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk