Download als een iCal bestand
Kerstconcert Voice Company
Zaterdag, 16. December 2017, 16:00 - 18:00
Kerstconcert in Argentijnse sfeer.
De bekendste Argentijnse componist is Ariel Ramirez, die o.a. de Misa Criolla componeerde. Dit stuk is beroemd geworden vanwege uitvoeringen met José Carreras en Mercedes Sosa.
Minder bekend is zijn kerstcantate Navidad Nuestra. Dit stuk bezingt het kerstverhaal in zes delen, dat zich in dit geval afspeelt op de Argentijnse pampa.
Beide stukken zullen tijdens het Voice Company Kerstconcert worden uitgevoerd.

Bandoneon
Omdat voor de uitvoering ook een bandoneon-speler nodig is, is de van origine Argentijnse bandoneonist Santiago Cimadevilla uitgenodigd.
Dat biedt tevens de gelegenheid het stuk “Adios Nonino” uit te voeren, bij velen bekend vanwege de traan bij koningin Maxima tijdens haar huwelijk met koning Willem-Alexander.
Tijdens het kerstconcert zal precies hetzelfde arrangement worden gebruikt als tijdens het huwelijk destijds.

Wanneer?
Zaterdagmiddag 16 december om 16.00 uur in de Kruiskerk aan de Venestraat 44 in Nijkerk. Het is mogelijk om erbij te zijn door kaarten te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 0320 – 244 202. Kaarten kosten 15 euro; die voor kinderen t/m 12 jaar zijn 10 euro. Zie ook www.hetvoicecompanykoor.nl

Robert Bakker,
dirigent het Voice Company koor