Inloophuis
Donderdag, 18. Januari 2018, 09:30 - 13:00
Inloophuis in de Kruiskerk van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Op donderdag 18 januari is het Inloophuis in de Kruiskerk open van 9.30 uur tot 13.00 uur. Kom gezellig langs voor b.v. een kopje koffie of thee om een praatje te maken, een spelletje te doen, of om even te knutselen/handwerken. Voor iedereen is er wel wat te doen.
Dit keer komt Mieke van Hofwegen om 10.00 uur iets vertellen over het Vakantiebureau van de PKN. Het Vakantiebureau verzorgt vakanties voor mensen die om gezondheidsredenen niet meer alleen op vakantie kunnen.
Onder begeleiding van Cinthia en Sandra kunnen granny’s (vierkantjes) worden gehaakt om hartendekens/troostdekentjes te maken voor kinderen  die het moeilijk hebben. Kun je niet haken dan willen de dames u dat graag leren.
Er is een gespreksgroep om 10.30 uur onder leiding van ds. Jan Willem Overvliet in een apart zaaltje.
Om 11.30 uur is er een lunch.
Mocht het vervoer een probleem zijn, of heeft u nog vragen of ideeën? Laat het ons weten!

Hartelijke groet,

↑ Top