Ouderenmiddag
Donderdag, 18. Januari 2018, 14:00 - 17:00

Ouderenmiddag
Op 18 januari a.s. hopen we de eerste ouderenmiddag in het nieuwe jaar te houden.

Dat wordt vast een hele leuke en interessante middag. Dhr. Jaap Bakker uit Urk komt ons een diaserie laten zien over Urk. Deze diaserie toont de geschiedenis van de afsluiting van de Zuiderzee, de tradities, de gewoonten en de klederdracht. Nostalgische beelden van het interieur van de huisjes, de wasdag, de winkeltjes, het isolement in de winter. Een verhaal verteld met veel humor.
Voor zijn cultureel werk in Flevoland ontving Jaap Bakker de Lelyprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Hij schrijft toneelstukken, doet conferences en van hem verschenen o.a. de boeken “Humor schept evenwicht” en “ik hou van Urk”. Ook is hij stadsdichter van Urk. Kortom een veelzijdig man die ons heel veel kan vertellen!

De middag is in de Kruiskerk, om 14.00 uur is de zaal open, en om 14.30 uur begint het programma. Voor vervoer kunt u Hanneke Pott bellen, tel. 2454117.

Hartelijk welkom namens het ouderen comité,
Truus van Leuveren

↑ Top