Uitvoering Streekmannenkoor
Zaterdag, 20. Januari 2018, 20:00 - 22:00

Nieuwjaarsconcert 2018 Streekmannenkoor in De Fontein
Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert het Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk zijn Nieuwjaarsconcert in De Fontein te Nijkerk. Wat was het Nieuwjaarsconcert 2017 een feest! Het is ons gelukt om de Urker Mans Formatie en The Martin Mans Band ook voor 2018 vast te leggen. De Urker Mans Formatie is een unieke groep van 12 schitterende zangstemmen en musicale solisten.
The Martin Mans Band: met Jantine Kalkman (trompet), Evelien Keesmaat (saxofoon), Martin Snel (drums) en Arjan Breukhoven (vleugel) zorgt voor een schitterende muzikale invulling. De organist op het kerkorgel is Marco den Toom.
Dirigent Martin Mans heeft voor deze avond, die om 20.00 uur begint, een prachtig en veelzijdig programma samengesteld.
Kaarten voor dit unieke concert zijn voor slechts € 15,00 in Nijkerk verkrijgbaar bij: Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6 en Drogisterij & Parfumerie Nijkerk, winkelcentrum Paasbos; in Nijkerkerveen bij: J. de Groot, Van Rootselaarstraat 16; bij de leden van het koor en via de website www.streekmannenkoor.nl
Johan Wieringa
PR-zaken Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk