Inloophuis
Donderdag, 1. Maart 2018, 09:30 - 13:00
Donderdag 1 maart zijn wij weer open van 9.30 uur tot 13.00 uur. U mag binnenkomen wanneer u wilt. Kom gezellig langs voor b.v. een kopje koffie/thee, een glaasje limonade, om een praatje te maken, een spelletje te doen, of om even te knutselen/handwerken. Voor iedereen is er wel wat te doen.
Tegen 10.15 uur zal Jan van de Kuinder  een presentatie geven over een zeilreis met een driemaster van Kaapstad via het mid-Atlantische eiland Sint Helena en het land Uruguay naar het zuidelijke puntje van Zuid-Amerika Ushuaia in Argentinië.

Omdat het dan ook voorjaarsvakantie is, zijn de kinderen en jongeren ook van harte welkom. Voor jullie is er dan ook een speciaal programma. En weet je wat wij zo leuk zouden vinden? Dat is dat jullie je papa en/of je mama, opa en/of oma meenemen.
Om 11.30 uur is er een lunch.
Mocht het vervoer een probleem zijn of heeft u nog vragen of ideeën? Laat het ons weten.

↑ Top