Download als een iCal bestand
Oranjeconcert Streekmannenkoor 2018
Donderdag, 26. April 2018, 20:00 - 22:00

Traditioneel Oranjeconcert Streekmannenkoor 2018
Nijkerk – Het Chr. Streekmannenkoor Noord-West Veluwe, Nijkerk organiseert haar traditionele Oranjeconcert in de Grote Kerk te Nijkerk. Dirigent Martin Mans heeft ook dit jaar een aantrekkelijk en breed programma samengesteld. Voor de muzikale omlijsting van het Oranjeconcert zorgen: Marjolein de Wit: fluit, Jan Lenselink: vleugel, Duo Janita en Maurice van Dijk: trompet, Wim de Penning: synthesizer en Harmen van Es: orgel.
De koorsolisten zijn: Peter Estié en Kees Teeuwissen. Het Ensemble Noord-West Veluwe zingt eveneens een aantal liederen.
Datum en tijd: donderdag 26 april, de vooravond van Koningsdag, aanvang 20.00 uur. Toegang in de Grote Kerk is gratis. Ter bestrijding van de onkosten wordt er een collecte gehouden.
Johan Wieringa, PR zaken Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk

↑ Top