Download als een iCal bestand
Ouderenreis - AANMELDEN
Vrijdag, 25. Mei 2018, 09:00 - 16:00
Ouderenreis

Deze is op vrijdag 25 mei a.s.
We gaan weer een rondvaart maken!
Vanuit Nijkerk gaat de reis per bus naar Sleeuwijk. Als we de haven uitvaren drinken we eerst koffie met  daarbij een stuk appeltaart. We komen op de prachtige Boven Merwede, richting het oude vissersstadje Woudrichem. Rond Woudrichem vinden we de rivieren: Boven Merwede, de Waal en de afgedamde Maas. We varen langs Slot Loevestein en langs Fort Vuren. Voor het diner gaan we naar Leerbroek. U wordt om 9 uur in de kruiskerk verwacht, u kunt daar betalen en om klokslag 9.30 uur vertrekt de bus. Ca. 16.00 uur zijn we weer terug in Nijkerk. De kosten zijn € 40,- p.p.
Als u zich op de ouderenmiddag van 22 maart nog niet hebt aangemeld dan kan dat bij Hanneke Pott. Tel: 2454117
Wacht u daar niet te lang mee want vorig jaar moesten we mensen teleurstellen omdat we vol zaten.
Graag tot ziens
Namens het ouderencomité,