Download als een iCal bestand
Netwerk 25-45
Zondag, 27. Mei 2018, 11:30 - 13:30
Netwerk 25-45: meeting op 27 mei

14 Januari kwamen we voor ’t eerst bij elkaar: ik noem het voorlopig maar ‘Netwerk 25-45’. Een flinke groep mensen in de leeftijd van 25 t/m 45jr. die met elkaar spraken en nadachten over hun visie op samen kerk-zijn. Het was een leuke, zinvolle en succesvolle bijeenkomst. Doel was destijds niet meer dan: ontmoeting en bezinning.
Maar van verschillende kanten werd ons gevraagd: ‘Hoe verder?’. Daarom hebben we het volgende gedaan. We hebben alle opmerkingen op een rij gezet en bekeken. Daaruit zijn 4 thema’s voortgekomen waarvan we denken dat jullie ermee verder willen (o.a.: ‘geloofsopvoeding’, ‘vriendschap’). De idee is niet dat wij nu van alles gaan organiseren voor een bepaalde groep. De idee is veelmeer dat jullie zelf op zoek gaan en met elkaar dingen oppakken. 27 Mei geven we daaraan een vervolg. Net als in januari ontmoeten we elkaar op die zondagmorgen na de morgendienst en na de koffie om 11.00u in de Kruiskerk. Wij zorgen voor een soort workshops rondom de 4 thema’s die jullie lieten bovendrijven. Daarna lunchen we met elkaar (wij zorgen voor koffie/thee/melk, de rest nemen jullie mee!).
Er is 27 mei een apart kinderprogramma. Mattijs Vlaardingerbroek zal dat invullen, dat wordt leuk! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over oppas,neem je kids maar mee.
Het kan zijn dat je al een mail hebt gehad met een uitnodiging voor deze meeting. Dat is mooi, want dan hebben wij je mailadres. Heb je geen mail gekregen, beschouw dan s.v.p. dit als een persoonlijke uitnodiging. Je kunt ons ook mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan bewaren we jouw mailadres en mailen we je voortaan.

Namens de commissie Toekomst en de evangelisatiecommissie,
Ds. Egbert Egberts

↑ Top