Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 7. Juni 2018, 09:30 - 13:00
Op donderdag 7 juni is er weer Inloophuis van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Er kan weer gehaakt  worden voor troostdekentjes of een andere vorm van handwerken.

Wij hebben een nieuwe activiteit erbij.
Aan de kerk is een koersbalspel met toe behoren geschonken, die wij gebruiken in het Inloophuis. Het is een leuk spel om samen te spelen. Het lijkt een beetje op jeu de boules, maar dan net weer anders. Het is een spel voor jong en oud.

Tegen 10.15 uur zal dhr. Jan van de Kuinder weer vertellen over zijn reizen met mooie beelden

Om ongeveer 11.45 uur is er een lunch.

Mocht het vervoer een probleem of heeft u nog vragen of ideeën laat het ons weten.

Op de volgende dagen is er Inloophuis:
Woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 op:  13 juni, 27 juni. In de maanden juli en augustus is er geen Inloophuis op woensdagmiddag i.v.m. vakantie.
Op 21 juni is er geen Inloophuis i.v.m. vakantie.  In juli en augustus is er wel Inloophuis op donderdagmorgen  5 juli( bloemschikken), 19 juli, 2 augustus, 16 augustus.

Geeske, Angelique, Herma, Gerda en Rita.

↑ Top