Download als een iCal bestand
Streekmannenkoor - Adventsconcert
Donderdag, 13. December 2018, 20:00 - 22:00

Adventsconcert Streekmannenkoor

Op donderdag 13 december geeft het Christelijk Streekmannenkoor Noord-West Veluwe, Nijkerk zijn traditioneel Adventsconcert in de Kruiskerk te Nijkerk. Dirigent Martin Mans heeft voor deze avond, die om 20.00 uur begint, weer een prachtig en sfeervol programma samengesteld van advents,- kerst- en andere sfeervolle liederen. Aan dit concert werken de volgende solisten mee:
Judith Sportel, sopraan; Arjan en Edith Post, trompet; Anke Bottema, harp; Marjolein de Wit, fluit; Mark Brandwijk, vleugel; Marco den Toom, orgel; Peter Estié en Kees Teeuwissen
koorsolisten en het Ensemble Noord-West Veluwe.
Kaarten voor dit unieke concert zijn voor slechts € 15,00 in Nijkerk verkrijgbaar bij: Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6 en Drogisterij & Parfumerie Nijkerk, winkelcentrum Paasbos;
in Nijkerkerveen bij: J. de Groot, Van Rootselaarstraat 16, bij de leden van het koor en via de website: www.streekmannenkoor.nl.

Johan Wieringa