Download als een iCal bestand
Boekpresentatie
Zaterdag, 15. December 2018, 11:00 - 12:30
UITNODIGING  BOEKPRESENTATIE 15 DECEMBER
Bidden om vrede en gerechtigheid in deze wereld
An van der Wilt-Wiersema
An van der Wilt heeft jarenlang de website van de Oecumenische gebedskalender bijgehouden. Doordat haar ogen minder worden, moet zij daar mee stoppen. Naar aanleiding hiervan heeft zij de teksten samengevat in een boek dat zij op 15 december van 11.00 – 12.30 uur wil presenteren in de Kruiskerk in zaal 1.
Het programma omvat onder meer het ten gehore brengen van Taizé-liederen door Marjo Schillings en Jos Vogel, zang en piano, en een kort woordje door Ds. Jan Willem Overvliet. Daarnaast zal An voorlezen uit dit nieuwe boek. Er is een mogelijkheid tot het laten signeren van het boek.
U kunt het van te voren bestellen door het sturen van een e-mail met uw naam- en adresgegevens naar Krista van der Wilt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten van het boek bedragen € 20,-
NB:
Het werk aan de site zal voortgezet worden. Heeft u belangstelling om dat te gaan doen, meldt dat dan aan Fred Jansen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.