Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 17. Januari 2019, 09:30 - 13:00

Donderdag  17 januari Inloophuis

Iedereen van harte welkom vanaf 9.30 uur in Het Inloophuis in de Kruiskerk.
Er is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder genot van een kopje koffie/thee.
U kunt komen haken en informatie krijgen over harten dekens, of u kunt een andere vorm van handwerken doen.
Wij hebben ook een nieuwe activiteit.
Een lid van onze gemeente houdt van wandelen en zou het wel gezellig vinden om dit met een groepje te doen. Vanaf 10.00 uur vertrekken zij vanaf de kerk, dus wie mee wil, van harte welkom. De afstand wordt in overleg gedaan.
Jan van de Kuinder zal vanaf 10.15 uur weer vertellen over Antartica, ondersteund door mooie foto’s.

Om ongeveer 11.45 uur is er een  erwtensoep maaltijd. Wie van u wil een pan erwtensoep voor ons koken? Neem dan contact op met Rita Jonkman.
Mocht het vervoer een probleem zijn, neem dan contact op met Angelique, tel. 06 51852769.

Zegels sparen
Zoals wij op Eerste Kerstdag tijdens de kerkdienst konden horen leven de meeste mensen onder ons in een “Gouden Bubbel”. Wij kunnen iets doen voor iemand die het financieel minder heeft. Wij sparen daarom de zegels van de Boni voor voedselpakketten voor o.a. de voedselbank of voor iemand die u kent die het goed kan gebruiken. Hiervoor staat een doosje op de tafel in de hal bij de keuken om uw zegeltjes in te doen. Spaart u mee?

Hebt u/jij nog vragen of ideeën voor Het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Rita Jonkman, tel 033- 2460655, of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geeske, Angelique, Herma, Gerda en Rita