Download als een iCal bestand
Vooroefenen mannenzangavond
Maandag, 28. Januari 2019, 18:30 - 19:30
Mannen Zangavond Voorthuizen
Na drie succesvolle jaren en op veler verzoek houdt het comité Mannen Zangavond Voorthuizen op vrijdag 15 februari 2019 de vierde zangavond voor mannen. Deze keer is het thema ‘Zijn Passie, Zijn Wederkomst’. De bekende dirigent/spreker Bert Noteboom jr. van o.a. de Mannenzangavonden in Katwijk aan Zee, tevens wijkpastor van ‘Hart voor Haven’ in Almere-Haven, zal de mannenzangavond in de Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat 142 in Voorthuizen leiden en de verbindende teksten tussen de verschillende liederen verzorgen. Naast Bert Noteboom jr.  werken organist Evert van de Veen en dirigent Adriaan Bruinink aan de mannenzangavond mee.
Naast opwekkingsliederen, liederen uit de evangelische liedbundel en uit de bundel van Johannes de Heer worden er ook psalmen in zowel de oude als nieuwe berijming gezongen. Bij een aantal liederen wordt bovenstem gezongen.

Voor mannen die bovenstem willen zingen, wordt er een drietal oefenavonden gehouden in de Ichthuskerk aan de Tromplaan 8 in Voorthuizen op de maandagen 28 januari en 4 en 11 februari  2019 van 18.30 tot 19.30 uur.

Wilt u meezingen met de bovenstemgroep? We stellen het op prijs dat u zich vooraf opgeeft. Dit kan via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Informatie over het meezingen met de bovenstem kan ingewonnen worden via het hiervoor genoemde e-mailadres of telefonisch via tel. 06 26 338 653.
Voor meer informatie: www.mannenzangavondvoorthuizen.nl