Download als een iCal bestand
Conference “ Van huis naar nieuw thuis”
Woensdag, 20. Februari 2019, 13:45 - 16:00

Conference “ Van huis naar nieuw thuis” 20 februari a.s.
De heer Jaap Bakker uit Urk komt op een humoristische manier vertellen over het leven van een ouder wordend echtpaar. Ze wonen in een gezellig en vertrouwd buurtje met allemaal bekenden om zich heen. De buurt verandert. De vrouw wordt vergeetachtig de man gaat moeilijker lopen. De beslissing valt voor een bejaardenhuis en ze zien er erg tegenop. Ze moeten eerst wel wennen, maar de zon breekt weer door. De eigen woonruimte ,  de zelfstandigheid en hulp  is dichtbij. Ze doen mee met allerlei activiteiten. En met de scoot-mobiel komt de man weer op de oude vertrouwde plekjes. De conference wordt  voorgedragen door de heer Jaap Bakker op de zijn bekende manier van vertellen, afwisselend  met het zingen en het vertellen vol humor van  leuke anekdotes. Het beloofd weer een gezellige middag te worden.
De PCOB komt weer bijeen op woensdag  20 februari in de “Entree” naast de bibliotheek aan de Frieswijkstraat de inloop begint om 13.45 aanvang  14.15.
Iedereen is van harte welkom.
Kees van den Bosch