Download als een iCal bestand
V&T - Filmavond
Donderdag, 21. Februari 2019, 19:30 - 22:00
Filmavond ‘Compostelle, le chemin de la vie’
Geregisseerd door Freddy Mouchard

De Compostela bedevaart is een ervaring die ieder jaar meer en meer pelgrims trekt. De regisseur volgde drie jaar lang een aantal pelgrims over de Saint-Jacques de Compostelle. De beleving van de tocht is voor iedereen verschillend en biedt nieuwe inzichten. Ongeacht leeftijd, sociale achtergrond, religieuze overtuiging, iedereen gaat over zijn eigen grenzen heen en wordt geconfronteerd met zichzelf. Iedere etappe wordt een nieuw, een ander ritme opgelegd en worden nieuwe inzichten geboren. Door het repetitieve contact met de natuur, de elementen en andere pelgrims wordt ieder individu op de eigen krachten en tekortkomingen gewezen.

Info: Edith Schuiling
Datum donderdag 21 februari 2019
Tijd:  19.30 uur (let op de aanvangstijd)
Plaats: Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99, 3861 BK