Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 21. Februari 2019, 09:30 - 13:00
Donderdag  21 februari Inloophuis.
• Iedereen van harte welkom vanaf 9.30 uur in het Inloophuis in de Kruiskerk.
• Er is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder genot van een kopje koffie / thee.
• U kunt komen haken en informatie krijgen over harten dekens, of u kunt een andere vorm van handwerken.
• Vanaf 10.00 uur kan er gewandeld worden. Het vertrek is vanaf de kerk, dus wie mee wil, van harte welkom. De afstand wordt in overleg gedaan.
• Tegen 10.00 uur is er een presentatie en informatie over het vakantie bureau van de PKN.
• Om 10.15 uur is er een mogelijkheid voor een Bijbelstudie o.l.v. Jan Willem Overvliet
• Om 11.45 uur is er weer een lunch
• Mocht het vervoer een probleem zijn, neem dan contact op met Angelique tel: 06 51852769.
• Wij willen iets doen voor iemand die het financieel minder heeft. Wij sparen daarom de zegels van de Boni voor voedselpakketten voor o.a. de voedselbank of voor iemand die u kent die het goed kan gebruiken. Hiervoor staat een doosje op de tafel in de hal bij de keuken om uw zegeltjes in te doen. Inmiddels hebben wij al zegeltjes voor 14 voedselpakketten. Dinsdag 12 februari loopt de actie af en tot 26 februari kunnen wij de boekjes inleveren. Spaart u mee?
Heeft  u / jij nog vragen of ideeën voor het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Rita Jonkman, tel 033 2460655, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geeske, Angelique, Herma, Gerda en Rita.