Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 21. Maart 2019, 09:30 - 13:00
Donderdag  21 maart Inloophuis

Iedereen van harte welkom vanaf 9.30 uur in Het Inloophuis in de Kruiskerk.
Er is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder genot van een kopje koffie/thee.
U kunt komen haken en informatie krijgen over harten dekens, of u kunt een andere vorm van handwerken doen.
Spelletjes staan klaar, waaronder koersbal. Het zal leuk zijn om een competitie te beginnen. Ook al kent u het spel niet, u kunt gelijk meedoen. Het lijkt op jeu des boules.
Tegen 10.00 uur wordt er gewandeld in Nijkerk. De lengte wordt in overleg gedaan.
Om 10.15 uur begint er een Bijbelstudie in een aparte zaal.
Om 11.45 uur is er een lunch waarvoor u ook van harte welkom bent.
Mocht het vervoer een probleem zijn, neem dan contact op met Angelique, tel. 06 51852769. Omdat  veel mensen Het Inloophuis gezellig vinden, zijn wij op zoek naar chauffeurs. Wie wil ons helpen? Neem dan contact op met Angelique.
Heeft  u/jij nog vragen of ideeën voor Het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Rita Jonkman, tel 033- 2460655.
Geeske, Angelique, Herma, Gerda en Rita