Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 18. April 2019, 09:30 - 13:00
Donderdag 18 april Inloophuis
Iedereen van harte welkom vanaf 9.30 uur in Het Inloophuis in de Kruiskerk.
Deze morgen staat ook nog in het teken van Pasen.
Er is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder genot van een kopje koffie/thee.
U kunt komen haken en informatie krijgen over harten dekens, of u kunt een andere vorm van handwerken doen.
Spelletjes staan klaar, waaronder koersbal. Het zal leuk zijn om een competitie te beginnen. Ook al kent u het spel niet, u kunt meteen meedoen. Het lijkt op jeu des boules.
Tegen 10.30 uur wordt er op het grote kerkorgel gespeeld en kunt u meezingen met bekende paasliederen in de kerkzaal.
Om 11.45 uur is er een lunch waarvoor u ook van harte welkom bent.
Mocht het vervoer een probleem zijn, neem dan contact op met Angelique, tel. 06 51852769. Omdat veel mensen Het Inloophuis gezellig vinden, zijn wij op zoek naar chauffeurs. Wie wil ons helpen? Neem dan contact op met Angelique, tel. 06 518 52 769.
Hebt u/jij nog vragen of ideeën voor Het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Rita Jonkman, tel. 033 2460655,
Geeske, Angelique, Herma, Gerda en Rita