Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 16. Mei 2019, 09:30 - 13:00
Donderdag 16  mei Inloophuis.

• Iedereen van harte welkom vanaf 9.30 uur in het Inloophuis in de Kruiskerk.
• Er is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder genot van een kopje koffie / thee
• U kunt komen haken en informatie krijgen over harten dekens, of u kunt een andere vorm van handwerken.
• Spelletjes staan klaar, waaronder koersbal. Het is leuk  dat de competitie vorm krijgt.  Ook al kent u het spel niet, u bent van harte welkom om mee te doen en u kunt gelijk mee spelen. Het spel lijkt op jeu des boules.
• Om 10.15 uur kan er weer gewandeld worden. In onderling overleg wordt de lengte en route bepaald.
• Tegen 10.15 uur is er een Bijbelstudie onderleiding van Ds. Egbert Egberts.
• Om 11.45 uur is er een lunch waarvoor u ook van harte welkom bent.
• Mocht het vervoer een probleem zijn, neem dan contact op met Angelique tel: 06 51852769.
• Hebt u / jij nog vragen of ideeën voor het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Rita Jonkman, tel 033 2460655,
Geeske, Angelique, Herma, Gerda en Rita.