Download als een iCal bestand
Kliederkerk
Zondag, 19. Mei 2019, 11:00 - 13:00

Het is (bijna) zo ver! 19 Mei hopen we te starten met kliederkerk Nijkerk. Kliederkerk is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders. Dat is belangrijk: het is geen club, geen kindernevendienst en geen oppas: kinderen (basisschool) samen met hun ouders vormen de doelgroep. We gaan op een leuke en creatieve manier aan de slag met een verhaal uit de bijbel. Knutselen, bewegen, spelletjes: het hoort allemaal bij de Kliederkerk. We hebben voor deze eerste keer gekozen voor het scheppingsverhaal.
Zondag 19 mei begint de eerste Kliederkerk in Nijkerk om 11.30u. Vanaf 11.00u is er koffie/thee/limonade, aansluitend op de morgendienst. We gebruiken voor de Kliederkerk de zalen in de Kruiskerk, en sluiten af met een korte viering in de kerk. In elke zaal zal het thema ‘Schepping’ op een creatieve en leuke manier aan de orde komen. Daarna is er een lunch voor de kinderen en hun ouders in de hal van de kerk! Voor het gereed maken van de lunch zoeken we nog grootouders (pannenkoeken bakken, mail of bel ons als u pannenkoeken bakken wilt. En dan mag u ook mee-eten!).
Voor meer info over de Kliederkerk kunt u ook even kijken op de website www.kliederkerk.nl
De voorbereiding ligt bij de kinderdienstcommissie en het jeugdteam.
We hopen dat deze vorm van kerk een plekje veroveren zal in de harten van kinderen, hun ouders en de gemeente. De Kliederkerk is ook opgezet als vervanging van de kinderdiensten, die we vele jaren met elkaar gevierd hebben.
Noteert u de datum alvast in uw agenda? En helpt u mee met het bakken van een forse stapel pannenkoeken?
Ds. Egbert Egberts