Download als een iCal bestand
TrefPunt AvondEten
Woensdag, 22. Mei 2019, 17:00 - 19:00

TrefPunt AvondEten

Eén keer per maand, op een woensdagavond wordt er in de Kruiskerk gezamenlijk warm gegeten.
De eerstvolgende data staan hieronder en staan ook in de agenda. Latere data worden te zijner tijd bekend gemaakt tijdens de maaltijden, in Het Kompas en op de site.
Je moet zich wel van tevoren opgeven anders heeft het kookteam geen idee voor hoeveel mensen er gekookt moet worden.  Mocht je na je opgave toch niet kunnen, dan ook graag weer afmelden, iemand anders kan dan je plaats innemen.
De kosten per maaltijd bedragen € 5,00. Je krijgt daarvoor een drankje, fris of alcoholisch, een voorgerecht, hoofdgerecht met vlees (of eens vis), waarbij de keuze uit twee groenten en een toetje. Op tafel staat steeds water.
Het Trefpunt gaat open om 17.00 uur. Graag gepast betalen bij de ingang. Het voorgerecht  wordt om 17.30 opgediend. Na het hoofdgerecht, het toetje en een kopje koffie of thee is de maaltijd om 19.00 uur afgelopen.
We beginnen en besluiten de maaltijd met een gebed, een lied, een gedicht of kleine overdenking.
In eerste instantie is de uitnodiging voor gemeenteleden bedoeld, maar je kunt zeker anderen meenemen, een buur(vrouw) of vriend(in), een kennis, in het algemeen iemand voor wie je deze maaltijd ook passend vindt. Iedereen is welkom. Mits hij/zij zich tevoren opgeeft natuurlijk. De eerste paar keer koken we voor een beperkt aantal deelnemers, dat worden er later meer (bij toegenomen ervaring).
Je kunt je opgeven tot en met de vrijdag voorafgaand aan de woensdagen hieronder. De eerste data zijn:  24 april, 22 mei, 19 juni, 24 juli en 21 augustus.
Opgeven of zo nodig afmelden bij:
Jeanette Waaijenberg,
mobiel 06 30 95 30 33 (met ook mogelijkheid boodschap in te spreken)
tel. 033 - 245 97 52 (dinsdag en woensdag tussen 17.00 - 19.00)
TrefPunt•AvondEten is een initiatief van de Kruiskerk, Venestraat 44