Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 18. Juli 2019, 09:30 - 13:00

Donderdag 18 juli  Inloophuis.
• Vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur is het Inloophuis in de Kruiskerk  open.
• U kunt op elk tijdstip binnen komen om andere mensen te ontmoeten onder genot van een kopje koffie / thee, of een glaasje frisdrank.
• Er staan spelletjes klaar, waaronder koersbal, sjoelen, rummy cup of gezamenlijk een legpuzzel maken.
• Ook kunt u komen handwerken, waaronder haken, maar u mag ook u eigen handwerk meenemen.
• Tegen 10.15 uur is er een mogelijkheid om in een klein groepje samen te praten over geloof, bijbel of wat er mee te maken kan hebben.
• Om 11.45 uur is er een lunch waarvoor u ook van harte welkom bent.
• Mocht het vervoer een probleem zijn, neem dan contact op met Angelique tel: 06 51852769.
• Wij houden geen vakantie stop, daarom is er op donderdag 1 en 15 augustus ook Inloophuis.

Hebt u / jij nog vragen of ideeën voor het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Rita Jonkman, tel 033 2460655,
Geeske, Angelique, Herma, Bep, Winy, Hendrika, Gerda en Rita.