Download als een iCal bestand
PCOB
Woensdag, 16. Oktober 2019, 14:00 - 16:00

Marie Verheij vertelt over “Mijn verhaal” van Michelle Obama bij de PCOB.

Woensdagmiddag 16 oktober komt Marie Verheij op de bijeenkomst van de PCOB een indrukwekkend en inspirerend verhaal vertellen, over de voormalige First Lady van de Verenigde staten. Waar Michelle opgroeide in Chicago, en waar haar ouders , haar opvoedde tot een en zelfverzekerde jonge vrouw. En waar op een zomermorgen een rechtenstudent genaamd Barack Obama voor haar bureau verscheen en haar zorgvuldig geplande leven in de war schopte. Over de beginjaren van haar huwelijk, waarin ze probeert een evenwicht te vinden tussen haar werk en gezin enerzijds, en de snel verlopende politieke carriére van haar man anderzijds. Marie Verheij zal deze middag vertellen over de charme, humor van hun leven in het Witte Huis in de acht gedenkwaardige jaren, waarin zij haar land leert kennen . Het voert ons tot diep in de ziel van die unieke baanbrekende persoonlijkheid die er altijd naar streefde oprecht te blijven. Het beloofd weer een interessante middag te worden. De bijeenkomst is weer in de “Entree” naast de bibliotheek aan de Frieswijkstraat inloop 13.45 uur aanvang 14.15 uur. Iedereen is van harte welkom.