Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 17. Oktober 2019, 09:30 - 13:00
Donderdag 17 oktober Inloophuis.

Twee jaar Inloophuis. Wat fijn dat wij dit 3 oktober mochten vieren met Het Zeemanskoor Welvaren. Het was een prachtige ochtend, als je de foto’s ziet die getoond zijn in de kerkdienst van 6 oktober en in de hal van de kerk worden getoond. Het was en is nog steeds een feest om naar het Inloophuis te gaan om samen andere mensen te ontmoeten. Een ochtend uit te zijn, om samen te koersballen of met elkaar in gesprek te gaan. Om te zien en gezien te worden. Wij hopen ook weer een mooi seizoen van te maken en samen zal het zeker lukken.

• Vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur is het Inloophuis in de Kruiskerk open.
• U kunt op elk tijdstip binnen komen om andere mensen te ontmoeten onder genot van een kopje koffie / thee, of een glaasje frisdrank.
• Jan van de Kuinder heeft weer een nieuwe presentatie met foto’s. Het thema is: “Op weg naar het einde van de wereld”. Donderdag is het eerste deel. Het is een serie van vier ochtenden. Wilt u ze allemaal zien reserveer dan  donderdag 7 november, 21 november en 5 december. Jan begint tegen 10.15 uur in zaal 1, zodat u rustig kunt kijken en kunt aanschuiven.
•  In de hal is dan de mogelijkheid om met andere mensen te praten een spelletje te doen, koersballen of te handwerken
• Om 11.45 uur is er een lunch waarvoor u ook van harte welkom bent.
• Mocht het vervoer een probleem zijn of heeft u / jij nog vragen of ideeën voor het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met  Angelique Veldhuizen, tel 06  518 52 769

Geeske, Angelique, Herma, Bep, Winy, Hendrika, Gerda en Rita.