Download als een iCal bestand
Dienst Hoop en Bemoediging
Zondag, 20. Oktober 2019, 09:30 - 11:00

Dienst van Hoop en Bemoediging

Vooruitblik Dienst van Hoop en Bemoediging zondagmorgen 20 oktober 2019
Zondag 20 oktober a.s. is het de internationale zondag van de gezondheidszorg. Daarom zal er op deze zondag om 9.30 uur weer een dienst van Hoop en Bemoediging plaatsvinden. Voorganger is ds. J.W. Overvliet. Het thema van de dienst is : “Laat je hart spreken”.
In Nederland werken bijna 1 ½ miljoen mensen, professioneel of als vrijwilliger, in de gezondheidszorg. Het is in deze dienst daarom eens een mooie gelegenheid, om hieraan aandacht te schenken en hen te bedanken voor hun inzet.
Ook zal er tijdens deze dienst  voorbede gedaan worden voor de zieken, desgewenst bij name genoemd. U kunt uw naam, of de naam van iemand met wie u zich verbonden weet, daarvoor aandragen bij ds. J.W.Overvliet, e-mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel.nr. 2456224. Ook kunt u contact opnemen met Ria Karelsen,e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel.nr. 2462425. Wel is het de bedoeling, dat de naam, die u doorgeeft, in overleg is gebeurd met desbetreffende persoon.