Download als een iCal bestand
PCOB - Antarctica laat je niet koud
Woensdag, 20. November 2019, 14:00 - 16:00
Antarctica laat je niet koud.
Dokter Jan van de Kuinder komt bij de PCOB  vertellen op woensdag 20 november, in de “Entréé” naast de bibliotheek aan de Frieswijkstraat over Antarctica. De inloop begint om 13.45 uur de opening is om 14.15 uur.
 Voormalig huisarts en scheepsarts Jan van de Kuinder komt deze middag spreken over de reizen die hij naar het “witte continet, de zuidpool” maakte. Hij heeft Antarctica vier maal bezocht in de periode dat hij als scheepsarts werkte op de bark “Europa”, een groot zeilschip. Zijn bijzondere ervaringen deelt hij graag met anderen.
Hij kan boeiend vertellen, afwisselend tussen de dia’s draagt hij gedichten voor, laat vanzelfsprekend de natuur zien in vele facetten, maar gaat ook in op nautische, historische en geologische aspecten, terwijl ook het weer aan bod komt. En onderdelen van natuurbehoud kunnen vanzelfsprekend ook niet onbesproken blijven.
Iedereen is van harte welkom.
Kees van den Bosch