Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 21. November 2019, 09:30 - 13:00
Donderdag 21 november Inloophuis

U bent van harte welkom in Het Inloophuis van de Kruiskerk, Venestraat 44 in Nijkerk. Vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur is Het Inloophuis open. U kunt op elk tijdstip binnen komen om andere mensen te ontmoeten onder genot van een kopje koffie/thee, of een glaasje frisdrank .

Jan van de Kuinder geeft weer een presentatie met foto’s. Dit keer gaat het over: “Van Kaapstad naar Sint Helena met de bark EUROPA”.  Natuurlijk gaat het ook weer over geschiedenis en de wereld om ons heen. Jan begint tegen 10.15 uur in zaal 1, zodat u rustig kunt kijken en kunt aanschuiven.

In de hal is dan de mogelijkheid om met andere mensen te praten, een  spelletje te doen, koersballen of te handwerken.
Om 10.00 uur wordt er gestart met een lange wandeling van ongeveer 7 km in de omgeving van Nijkerk.
Om 11.45 uur is er een lunch waarvoor u ook van harte welkom bent.
Mocht het vervoer een probleem zijn neem dan contact op met Angelique van Veldhuizen, tel. 06 518 52 769. Heeft u/jij nog vragen of ideeën voor Het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geeske, Angelique, Herma, Bep, Winy, Hendrika, Gerda en Rita.