Download als een iCal bestand
Adventsconcert Streekmannenkoor
Donderdag, 12. December 2019, 20:00 - 22:00

Adventsconcert 2019 Streekmannenkoor

Op donderdag 12 december geeft het Christelijk Streekmannenkoor Noord-West Veluwe, Nijkerk zijn traditioneel Adventsconcert in de Kruiskerk te Nijkerk. Dirigent Martin Mans heeft voor deze avond, die om 20.00 uur begint, weer een prachtig en sfeervol programma samengesteld van advents,- kerst- en andere sfeervolle liederen. Aan dit concert werken de volgende solisten mee: Annelies Schep, sopraan; Arjan en Edith Post, trompet; Anke Anderson, harp; Marjolein de Wit, fluit; Mark Brandwijk, vleugel; Bastiaan Stolk, orgel; Peter Estié, Piet den Breems en Geert Westerhof koorsolisten en het Ensemble Noord-West Veluwe.

Kaarten voor dit unieke concert zijn voor slechts € 15,00 in Nijkerk verkrijgbaar bij: Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6 en Drogisterij & Parfumerie Nijkerk, winkelcentrum Paasbos; In Nijkerkerveen bij: J. de Groot, Van Rootselaarstraat 16, bij de leden van het koor en via de website: www.streekmannenkoor.nl