Download als een iCal bestand
Seniorencontact en TrefPunt.AvondEten
Woensdag, 18. December 2019, 14:30 - 19:00

SeniorenContact en TrefPunt.AvondEten, samen meer …

Beide werkgroepen hebben besloten dit jaar de kerstviering voor ouderen gezamenlijk te gaan vieren en wel op: woensdagmiddag 18 december 2019.
Het Senioren Contact organiseert het voorprogramma. Hiervoor is dominee-dichter A.F. Troost uit Ermelo uitgenodigd. Aansluitend vindt de TP.AE-maaltijd plaats met een kerstaccent natuurlijk.
Het middagprogramma is van 14.30 – 16.30 uur. De kerstmaaltijd is van 17.00 – 19.30 uur. In principe is de maaltijd bedoeld voor onze alleenstaanden en ouderen. Het voorprogramma staat open voor iedereen. Kosten blijven 5 euro p.p.
Voor de organisatie is het van groot belang te weten hoeveel mensen willen komen eten, want de mogelijkheden van keuken en vrijwilligers zijn niet onbeperkt. Geef je vooral op tijd op.
Dit kan zoals altijd bij: Jeanette Waaijenberg via tel. 06 30 95 30 33 (met de mogelijkheid een mededeling in te spreken) of via 033–245 97 52, maar bij voorkeur via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; Heeft u vervoersproblemen, laat dit haar dan ook weten.

Jan van de Kuinder

Adventsviering seniorencontact
Op woensdag 18 december a.s. is er een adventsviering met senioren in de Kruiskerk. Ds. A.F. Troost zal deze middag leiden.
Velen van u zullen deze predikant wel kennen, Hij is vooral bekend van de vele boeken en dagboeken die hij heeft geschreven.
Het wordt vast een bijzondere middag, ds. Troost heeft een mooie liturgie samengesteld en zijn vrouw zal ook een gedeelte voor haar rekening nemen.
U wordt van harte uitgenodigd deze middag samen met ons te vieren. U bent welkom vanaf 14.00 uur in het Trefpunt van de Kruiskerk. Voor vervoer kunt u Hanneke Pott bellen tel. 2454117. Graag tot ziens,
Een hartelijke groet namens seniorencontact,

Truus van Leuveren