Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 19. December 2019, 09:30 - 13:00

Donderdag 19 december Inloophuis

U bent van harte welkom in Het Inloophuis van de Kruiskerk, Venestraat 44 in Nijkerk. Vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur is Het Inloophuis open. U kunt op elk tijdstip binnen komen om andere mensen te ontmoeten onder genot van een kopje koffie/thee, of een glaasje frisdrank.
Deze ochtend is er een kerst samenzang. Ook kunt u een kerststukje maken. Hiervoor moet u zelf bloemen meenemen en eventueel een bakje. Voor het groen, de oase en kerst-accessoires wordt gezorgd.
En verder kunnen er kaarsen worden versierd met servetten.
Ook is het mogelijk om met andere mensen te praten, een spelletje te doen, te gaan koersballen of te handwerken.
Om 11.45 uur is er een lunch waarvoor u ook van harte welkom bent.
Mocht het vervoer een probleem zijn neem dan contact op met Angelique van Veldhuizen,
tel. 06 518 52 769. Hebt u/jij nog vragen of ideeën voor Het Inloophuis, laat het ons weten

Geeske, Angelique, Herma, Bep, Winy, Hendrika, Gerda en Rita