Download als een iCal bestand
Kerstwandeling
Vrijdag, 20. December 2019, 16:30 - 21:00

Kerstwandeling/Straattheater 2019: vrijdag 20 december a.s.

Vrijdag 20 december a.s. in Nijkerk: Kerst straattheater “Een Hartelijke Kerst”
Op vrijdag 20 december wordt de beleving in het winkelgebied van de binnenstad van Nijkerk opgeluisterd met een kerst straattheater. Het is de vijfde uitvoering van de kerstwandeling die door de samenwerkende kerken in Nijkerk (Nicea) wordt georganiseerd. Dit jaar in de vorm van een wandeltheater met herkenbare en onverwachte gebeurtenissen langs de hele route door de binnenstad.
Het wandeltheater is geschikt voor de hele familie; ouders, kinderen, grootouders, familie, vrienden, buren, collega’s. Maar ook, en misschien wel in het bijzonder, voor wie alleen komt.
Deelnemers kunnen zich opgeven voor één van de volgende tijdvakken vanaf 16.30 uur, vanaf 17.30 uur en vanaf 19.00 uur.
De wandeling duurt maximaal 90 minuten en begint bij de Ark, Willem Alexanderplein 14 (tegenover het NS station) Er is daar ruimte om je fiets te stallen en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
De deelnamekosten bedragen €2,50 per persoon met een maximum van € 10,00 per gezin. Tot uiterlijk 18 december is opgave per e-mail mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De wandeling eindigt in de Kandelaar Meinsstraat 4a 3862 AE Nijkerk waar deelnemers koffie, warme chocolademelk en wat lekkers wordt aangeboden. Dus kom en neem iemand mee!

Beelden spreken meer dan woorden en beide hebben een plaats in de scènes die soms op ongewone en onverwachte plekken langs de route worden gespeeld.
Dit jaar wordt door middel van theater op straat een verhaal verteld over het leven van alledag in vrede en in conflict, van beloften en teleurstelling, van mensen van vandaag en gisteren, van oud en jong, van elke kleur en afkomst.
Meer dan een vertelling, een ervaring die even tot nadenken stemt, of je nu gelooft of niet.

De organisatie, de acteurs, de gidsen zijn meest plaatselijke vrijwilligers en zij wensen u nu al een Hartelijke Kerst.