Download als een iCal bestand
TrefPunt.AvondEten
Woensdag, 26. Februari 2020, 17:00 - 19:00

Op 26 februari a.s. staat de volgende maaltijdverzorging gepland en bent u weer WELKOM!
De 3-gangen maaltijd wordt speciaal georganiseerd voor mensen die vaak alleen eten en zich wel eens wat eenzaam voelen. Iedereen is welkom, gemeentelid of niet. Het staat u natuurlijk ook vrij om anderen mee te nemen of hen te wijzen op deze mogelijkheid. Het is altijd een erg gezellige bedoening.
Na de zware kost (erwtensoep) in januari staat er nu vis op het menu.
Aanmelden kan door contact op te nemen met Jeanette Waaijenberg. Dat kan via telefoon 06-30953033 (met ook de mogelijkheid een mededeling in te spreken) of 033-2459752, maar bij voorkeur via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit geldt ook voor eventueel vervoer.
Wij verwachten onze gasten vanaf 17.00 uur en de afsluiting is omstreeks 19.00 uur. De kosten zijn standaard 5 euro per persoon.
Het is handig als u uw inschrijvingskaartje met data meeneemt! Of rond de maaltijd hierom te vragen.
Team TrefPunt.AvondEten