Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 5. Maart 2020, 09:30 - 13:00

Donderdag 5 maart 2020 Inloophuis
U bent van harte welkom in Het Inloophuis van de Kruiskerk, Venestraat  44 in Nijkerk. Van 9.30 uur tot 13.00 uur is het Inloophuis open. U kunt op elk tijdstip binnen komen om andere mensen te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee, of een glaasje frisdrank.
U kunt gezellig samen praten, puzzelen, een spelletje doen, koersballen of handwerken.
Er is gelegenheid voor een lange wandeling (afstand in overleg).
Om 11.45 uur is er een lunch waar u ook van harte welkom bent.
In totaal hebben wij 29(!) boodschappenpakketten verzameld voor de mensen die het goed kunnen gebruiken. De pakketten zijn verdeeld onder gemeenteleden, mensen buiten de kerk en voor de voedselbank. Alle gevers en geefsters… hartelijk bedankt!
Mocht het vervoer van en naar Het Inloophuis een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met Angelique van Veldhuizen, tel 06 518 52 769.
Heeft u vragen of ideeën voor het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geeske, Angelique, Herma, Bep, Winy, Hendrika, Gerda en Rita