Download als een iCal bestand
Gemeenteberaad
Woensdag, 25. November 2020, 19:30 - 22:00

Gemeenteberaad 25 november 2020

Beste gemeenteleden,
Woensdag 25 november om 19.30 uur staat er een gemeenteberaad gepland. Vanwege de coronaregels zal dit digitaal te volgen zijn via kerkomroep.nl Onder meer worden de begrotingen van College van Kerkrentmeesters en Diaconie gepresenteerd, naast de diverse begrotingen van commissies en het jaarplan van de kerkenraad.
Ook zal de gewijzigde plaatselijke regeling worden toegelicht. Deze is aangepast n.a.v. veranderingen plaatselijk en veranderingen in de kerkorde.

Na de pauze zal er een presentatie gegeven worden door de leeftijdsgroep 25-45 jaar.

U kunt de stukken voor deze avond op de website vinden. Klik op de website in de bovenste balk op kerk en vervolgens op ANBI.

Vragen kunnen van tevoren worden ingediend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot dinsdagavond 24 november 19.00 uur of via app of SMS tot woensdag 25 november 12.00 uur: 06-622619706.

Met vriendelijke groet,
Anneke van den Pol - Grevelink