Jolijn van de Veen

Pionieren

Uitnodiging voor bijeenkomst 20-45
Aanstaande zondag 24 maart nodigen we jullie uit om na de morgendienst aan te sluiten bij de ontmoeting voor 20-45’ers.
We starten rond 11.00 uur met ds. Egberts die ons onder andere wat zal vertellen over de Kliederkerk. Daarnaast komt onze jeugdwerker Fleur om in te gaan op vragen in en rondom het jeugdwerk. Ten slotte kom ik zelf nog aan bod, en vooral om met jullie te overleggen over hoe we vinden dat het nu gaat met de 20-45’ers in de kerk.
Voor de kinderen is er ook een leuk programma opgesteld met o.a. de limonadefontein en een speurtocht.
Helaas is er, na veel zoeken, geen oppas voor kinderen onder de 4 jaar. Zijn er mensen die dit alsnog op zich willen nemen? Dan horen we het graag. Via de appgroep ‘Samen geloven’ kan ik (Jolijn) de laatste wijzigingen communiceren.
Rond 13.00 uur zullen we samen gaan lunchen. Willen jullie zelf iets lekkers meenemen voor de lunch? Wij zorgen dat er genoeg te drinken is.
Dus wees welkom zondag 24 maart! Aanmelden is niet nodig. We hopen dat je erbij kunt zijn!

Samen op Weg
Een aantal maanden geleden heb ik een oproep gedaan in het Kompas en in de appgroep ‘Samen geloven’ of er mensen waren die graag wilden nadenken en praten over hun geloof en wat dit voor hen betekent. Een aantal mensen heeft hier op gereageerd waardoor er een leuke groep van 8 mensen ontstond. We zijn onlangs begonnen met de ontmoetingen en hebben samen bepaald waar we het over willen hebben. We zullen onder andere het ‘Mensen van de Weg’ – traject volgen. In dit traject komen verschillende levensvragen aan de orde. We beantwoorden die levensvraag voor onszelf persoonlijk en spiegelen dit dan aan de levensweg van Jezus. Aan de hand van opdrachten, verhalen en vragen raken we in gesprek met elkaar. Vorige week hebben we de eerste levensvraag behandeld, namelijk: waar kom ik vandaan?
Het was een mooie avond waar we vragen en verhalen met elkaar mochten delen.

Hartelijke groet Jolijn van de Veen