Pionieren

Samen op Weg: de afsluiting

Vorige week kwamen we met de verdiepingsgroep Samen op Weg bij elkaar om het seizoen af te sluiten. We begonnen de avond door samen te eten: chinees stond op het menu!
Na de maaltijd hebben we gepraat over onze gemeente, over de avonden die we gehad hadden en over wat ons hiervan bijgebleven was. Hoogtepunten werden genoemd en we bedankten elkaar voor de openheid en het vertrouwen.
Volgend seizoen willen we de avonden voortzetten met elkaar. Mocht je ook aan willen sluiten, neem dan contact met me op. Wil je aansluiten maar kun je niet op een doordeweekse avond? Er zijn plannen om een weekendgroep op te starten, dus geef gerust aan als je hierbij wilt aansluiten!

Drakenbootrace

Beste iedereen,
De vakantie is in zicht voor velen. Een periode van ontspanning en uitrusten, maar niet te lang natuurlijk want na de vakantie staat er een uitdaging voor de deur: de drakenbootrace!
Als Kruiskerk willen we graag weer meedoen met het team Kruiskerk op Koers. Op zaterdag 21 september zal de race plaatsvinden. Wil jij dus samen met gemeenteleden in actie komen? Geef je dan gauw op! We hebben 8 roeiers en één trommelaar nodig om een team te vormen.
Wees niet bang dat we onvoorbereid mee doen. We kunnen een paar avonden als team trainen onder begeleiding van een geoefende stuurman of -vrouw.
Lijkt het je leuk om mee te doen? Je mag je aanmelden door mij (Jolijn) te mailen, appen of bellen.
Telefoon:  06 401 00 659

Save the date

Hoe zit het met de schepping? Is de aarde echt in zes dagen geschapen? En wat betekent de evolutietheorie voor het christelijk geloof?
Herken je deze vragen? Hou je je hiermee bezig of wil je er graag meer over weten? Schrijf dan de volgende data in je agenda:
• Vrijdagavond 27 september en vrijdagavond 11 oktober zullen we ingaan op thema’s rond schepping en evolutie.
Voor meer informatie, hou het Kompas en de appgroep Samen Geloven in de gaten.
Namens de Werkgroep Toekomst,