Jolijn van de Veen

Pionieren

Tweede avond Schepping en/of Evolutie: 11 oktober

Deze vrijdag is de tweede avond over de thema’s schepping en evolutie. Marnix Medema gaat met ons in gesprek over zijn werk (dat zich richt op moleculaire biologie), zijn christen-zijn en hoe dit weerslag heeft op zijn kijk op schepping en evolutie. Tijdens de avond is er ruimte om vragen te stellen.
De eerste avond over de thema’s schepping en evolutie was op 29 september, maar de avonden zijn los van elkaar opgezet. Dus ook als je de vorige avond (vrijdagavond 29 september) niet aanwezig kon zijn, ben je van harte welkom! We kunnen elkaar ontmoeten vanaf 19.30 uur in de Kruiskerk en we starten de avond om 20.00 uur. De avond is tevens live te volgen via kerkomroep.nl.
Mocht je de vorige bijeenkomst met Mart Jan Paul willen terug kijken, dat is mogelijk! Als je inlogt op de website van de Kruiskerk, ga je vervolgens naar het kopje ‘Gemeente’. Daaronder staat het subkopje ‘Leden’, daar kun je onder andere het kopje ‘Foto-albums’ kiezen. Bij de pagina ‘Foto-albums’ zie je dan ‘27 september 2019 – Schepping en/of Evolutie’. Als je hierop klikt, kom je bij de uitzending van de avond terecht.
Namens werkgroep Toekomst,
Jolijn van de Veen