Publicaties.

De kerk verzorgt diverse publicaties. De belangrijkste zijn:

• Het Kompas. Het kerkblad van de gemeente. Het Kompas komt wekelijks uit en wordt verspreid onder abonnee's.
  • De websites: De website van de kerk (deze site) en twee sites voor speciale doeleinden: De website van de Marriage Course en de Webshop. De website van de kerk wordt minimaal wekelijks bijgehouden. De overige sites periodiek / naar behoefte.
  • Facebook. Deze wordt met name gebruikt voor het publiceren van foto's. Vanuit Facebook kunnen deze op de App Protestant geplaatst worde.
  • App Protestant - Gereformeerde Kerk Nijkerk. Hierin staat de belangrijkste informatie over en voor onze gemeente. De app is gratis te downloaden via Google Play of de App Store van Apple.

Jaarlijks (in september) komen er nog andere publicaties uit:

• Het Jaarboekje met gegevens over de gemeente.
  • Spoorzoeker met informatie voor de jeugd.
  • Programmaboekje van Vorming & Toerusting.

Jaarboekje, Spoorzoeker en Programmaboekje Vorming & Toerusting worden huis aan huis bezorgd. Eventueel zijn exemplaren te verkrijgen via het kerkelijk bureau.

Kompas

Het Kompas – Jeugdsite
Informatie van en voor onze gemeente kunt u vinden in het kerkblad dat onder de naam 'Het Kompas' wordt uitgegeven, samen met de pagina 'Jeugdsite' voor de jongere jeugd. Het Kompas wordt wekelijks bij de abonnees bezorgd. In de vakantieperiode en rond de feestdagen verschijnen er 'dubbelnummers'.
Naast een informatief hoofdartikel en het overzicht van de kerkdiensten vindt u er het nieuws uit de wijken, verenigingen en ook andere gebeurtenissen in en rond onze gemeente.

Abonnement:
Het abonnementsgeld bedraagt € 31,00 per jaar. In het voorjaar ontvangt u van ons een schriftelijk verzoek om het bedrag onder vermelding van uw ledenregistratienummer over te maken op ons bankrekeningnummer (NL34 INGB 0009 3476 86 t.n.v. Vereniging Nijkerks Kerkblad).
De abonnementenadministratie loopt via het kerkelijk bureau, Venestraat 44, 3861 BX Nijkerk, 2458398 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waar het wordt verzorgd door Jolanda Guliker.

Bezorging:
Coördinatie:  Mw. G.W. Kraaij-van Amerongen, Bunschoterweg 38, tel 06 29240133
   Dhr. W. Guliker, Hogenhof 8, tel. 06-19986421
Medewerkers:  Dhr. H. van 't Veld, Zernikehof 5
    Dhr. W. Leijdens, Hogenhof 40
Het kerkblad wordt door een grote groep jongeren bezorgd.

Redactie:
Voorzitter en   Egbert de Groot, M. Zwetslootstraat 18, 3861 HK, 2456596
Secretaris:  Anne-Marike Windhouwer, Reling 61, 3863 VB - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redacteuren:  Ko Norg, Valkenhof 71, 3862 LL, 2456791
   Hester van Breda-Barnhoorn, Van Zuylenstraat 49, 3862 BB, 2459033

Voor de redactie is tenminste nog één vacature.

Kopij inleveren:  via de mail in een Word-bijlage, bij voorkeur zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk voor zondagavond 20.00 uur óf in de brievenbus van het
    kerkelijk bureau vóór zondagmorgen 10.30 uur.
Contactpersoon Jeugdsite:  Nanda Tammes van Mondfrans, Bizetlaan 13, 06-43084826 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kerk heeft een website -  www.kruiskerknijkerk.nl ;
een facebookpagina – te vinden onder “Gereformeerde Kerk Nijkerk”
en de kerk maakt gebruik van de App Protestant.

De hoofdsite van onze kerk is kruiskerknijkerk.nl

Op de website vindt men onder meer informatie over kerkdiensten, de liturgieën, een agenda met daarin kerkelijke activiteiten. Daarnaast vindt men er ook achtergrondinformatie over ons geloof, over onze vieringen en over onze kerk. Een deel van de informatie is alleen zichtbaar na inloggen. Onder de domeinnaam "kruiskerknijkerk" kunnen andere websites (subdomeinen) aangemaakt worden, ieder voor een eigen doelgroep en met een eigen beheer. U kunt dan zelf de informatie van uw werkgroep op internet bijhouden. Voorbeeld van zo'n site is marriagecourse.kruiskerknijkerk.nl.  Ook is het mogelijk al dan niet afgeschermde delen van de hoofdsite onder eigen beheer te krijgen. U bevindt zich nu op deze hoofdsite. Neem in beide gevallen contact op met de webmaster via dit formulier. Heeft u kopij voor de site, aanvullingen of wijzigingen, dan kunt u ook van dit formulier gebruik maken.
Naast deze sites wordt er ook gebruik gemaakt van een Nijkerks deel van de site van SKG. Op deze site staat onze webshop (ten behoeve van het aanschaffen van collectebonnen) en acties (onder andere de Actie Kerkbalans).

Redactie:
www.kruiskerknijkerk.nl: Fred Jansen.

De Facebook pagina van de kerk is te vinden onder de naam Gereformeerde Kerk Nijkerk
url: https://www.facebook.com/search/top/?q=Gereformeerde%20Kerk%
Facebook wordt voornamelijk gebruikt voor foto's en actuele zaken.

App Protestant

De App Protestant bevat onder andere onze kerkelijke agenda (met daarin informatie over onze kerkdiensten), nieuws, kerkomroep en fotoalbums. De gratis App Protestant is bedoeld voor smartphones en tablets en kan geïnstalleerd worden via (Google)  Play Store of (Apple) App Store. Na openen van de app kunt u de kerk via de zoekfunctie (op plaatsnaam) vinden.
Voor verdere vragen en informatie: Neem contact op met de webmaster:
Fred Jansen, Cornelis van Ramshorstlaan 27, 033-2459450, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

↑ Top